Bezorging Foto Keuzekamp

Bestelt u een camera bij Foto Pieter Keuzekamp? Dan kunt u er van op aan dat uw pakket snel in huis is. Bij bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 zijn geplaatst is dat over het algemeen de volgende dag al! Bestelt u dus op woensdag vóór 17:00 uur een camera of objectief, dan kunt u er op donderdag al mee fotograferen.

Bestellingen die op zaterdag vóór 13:00 uur worden geplaatst worden in principe op maandag al bij u aangeboden. Bestellingen na 13:00 uur worden op maandag bij PostNL aangeboden.

Bezorging
PostNL Pakket*
Vóór 13:00Vóór 17:00Na 17:00

Maandag-Vrijdag


Volgende dag


Volgende dag

2 dagen

Zaterdag

MaandagDinsdagDinsdag

Zondag
DinsdagDinsdagDinsdag

*Pakketten worden bezorgd via PostNL. Op feestdagen en in drukke periodes duurt verzending mogelijk langer.

Wanneer u uw bestelling laat bezorgen via PostNL ontvangt u een mail met daarin de Track & Trace-code. Via deze code volgt u uw pakket tot aan de deur.

Ook als u in het buitenland woont is verzending geen enkel probleem. Binnen Europa bedraagt de levertijd zo’n drie tot zes werkdagen. U ontvangt gewoon de volgcode, zoals bij elke bestelling. Toch is het verloop van uw verzending wel iets anders. PostNL werkt samen met verschillende netwerkpartners, laten we zeggen met het Franse La Poste. Dit houdt in dat als uw bestelling naar Frankrijk wordt verzonden de track-and-trace code vervalt zodra de netwerkpartner het pakket heeft overgenomen. In niet alle gevallen wordt de status op de site van PostNL geüpdatet. Niet schrikken, geen nood, uw pakket is niet vermist. Neem contact met ons op en we gaan erachteraan. U ontvangt van ons het track-and-trace nummer van de netwerkpartner en u bent weer in staat om uw zending te volgen.

Uw bestelling laten versturen naar het buitenland kost minimaal € 13,50.

Main Menu