Pieter Keuzekamp is vakkundig en veelzijdig

Fotozaak Pieter Keuzekamp geeft klanten net dat beetje extra. Of het nu om aanschaf van camera, het maken van een reportage of een cursus gaat, klanten worden altijd optimaal geïnformeerd door deze vakkundig fotograaf.

Fotograferen zit Pieter in het bloed. Als derde generatie fotograaf – grootvader en vader gingen hem voor – leerde hij als kind al spelenderwijs alle kneepjes van het vak. Klanten zijn dan ook zeer tevreden over deze fotozaak die al sinds 1989 aan de Korte Beukerstraat in Zutphen is gevestigd.
De winkel kent een grot aanbod an camera’s en bijbehorende accessoires, van statieven tot en met fotolijsten. Daarnaast heeft foto Pieter Keuzekamp, als exclusieve Nikondealer in Zutphen, een hele wand ingericht met de allernieuwste camera’s en objectieven van dit merk. Wie een nieuwe camera aanschaft wordt altijd goed geïnstrueerd over het gebruik. Na aanschaf krijgt men twee dagen de tijd zelf de camera te leren kennen, daarop volgt een gratis ‘buitenles’ van de fotograaf van zo’n 1,5 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk professionele cursussen fotografie te volgen bij Pieter Keuzekamp. De website (www.fotokeuzekamp.nl) geeft een duidelijk overzicht van de cursussen en het productaanbod, op de facebookpagina staan vooraankondigingen en de laatste ontwikkelingen.

Printmogelijkheden
Uiteraard kunt u bij Pieter Keuzekamp ook terecht voor het afdrukken van uw mooiste foto’s, op kwalitatief hoogwaardig fotopapier of op bijzondere materialen zoals hout, dibond en canvas. Voor afdrukken op papier tot max. 20×30 heeft PK ook een snelservice (klaar binnen 1 uur).

Professioneel en flexibel
Portretfoto’s en pasfoto’s worden zowel in de studio als op locatie gemaakt. Mocht u als klant slecht ter been zijn dan komt Pieter Keuzekamp graag bij u langs. Bovendien begrijpt Pieter Keuzekamp als geen ander hoe moeilijk het is om een dag te plannen voor een familiefoto. Daarom stelt hij in overleg met u ook graag zijn zondag ter beschikking voor de perfecte foto.

Daarnaast is Pieter Keuzekamp actief in de sportwereld en treedt op als huisfotograaf voor KVZ Korfbal. Kortom, deze veelzijdige en vakkundige fotograaf helpt u graag verder. Bezoek de winkel en bekijk zelf het productaanbod of neem contact op voor een afspraak voor uw (bedrijfs/sport-) fotografie.

Openingstijden

maandag:     12:00–17:00
dinsdag:        09:30–17:00
woensdag:   09:30–17:00
donderdag:  09:30–17:00
vrijdag:          09:30–17:00
zaterdag:      09:30–17:00
zondag:        Gesloten

Voor vragen na sluitingstijd kunt u bellen naar  06 229 34 874

Graag zien we u en helpen we u op die wijze zoals u van ons gewend bent,

Met vriendelijke groet,

Foto Pieter Keuzekamp

Main Menu