De Nikon Z6 II

Breng je ideeën in beeld. Volg je intuïtie. Wat je volgende project ook van je vraagt, de veelzijdige full-frame Z 6II-systeemcamera biedt je de beeldkracht om sneller, scherper en vloeiendere opnamen te creëren. Grijp je kans op uitmuntendheid, of je jezelf nu het beste in foto’s of in video uitdrukt.

Ik ben op zoek naar

Contact tijdens de Lockdown

Helaas kunnen we u niet in onze winkels zien, maar niet getreurd! We gaan online verder! Natuurlijk kunt u via onze sites uw bestelling plaatsen, maar u ook voor advies kunt u digitaal bij ons terecht. Voor meer informatie kijk bij onze lockdown maatregelen.

Momenteel zijn wij alleen fysiek geopend voor Pasfoto’s.

Openingstijden

maandag:     09:30–13:00
dinsdag:        09:30–13:00
woensdag:   09:30–13:00
donderdag:  09:30–13:00
vrijdag:          09:30–13:00
zaterdag:      09:30–13:00
zondag:        Gesloten

Over Foto Pieter Keuzekamp

Fotozaak Pieter Keuzekamp geeft klanten net dat beetje extra. Of het nu om aanschaf van een camera, het maken van een reportage of een cursus gaat, klanten worden altijd optimaal geïnformeerd door deze vakkundig fotograaf. 

Fotograferen zit Pieter Keuzekamp in het bloed. Als derde generatie fotograaf – grootvader en vader gingen hem voor – leerde hij als kind al spelenderwijs alle kneepjes van het vak. Klanten zijn dan ook zeer tevreden over deze fotozaak die al sinds 1989 aan de Korte Beukerstraat in Zutphen is gevestigd. 

Lees Verder

Main Menu